Kalevan uudesta Takahuoneesta löydät rennot puitteet keskustelulle, ajankohtaisia näkemyksiä, markkinatietoa, bisnestapahtumia ja workshoppeja. Takahuone tarjoaa kaikille avoimen foorumin, joka tuo eri alojen toimijat yhteen, sekä tuottaa ja välittää kuulumisia erityisesti Oulun lähialueilta.

Tervetuloa osallistumaan ja verkostoitumaan!

28.11.2013

Mainostajan Foorumi

Mainostajan Foorumi järjestettiin viime talvena Oulun kaupunginteatterilla torstaina 28.11.2013 klo 8-12. Mainostajan Foorumi kokosi markkinointialan ammattilaiset ja siitä kiinnostuneet saman katon alle rentoon, mutta sitäkin hyödyllisempään tapahtumaan. Teemana oli yhteiskuntavastuu yrityksen kilpailukeinoista.

Ensimmäinen puheenvuoro oli Kati Sulin:lla, joka vastaa Fazer:in online-kehityksestä ja sisältömarkkinoinnin kansainvälisestä prosessista. Kati on toiminut digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntijatehtävissä viimeiset 15 vuotta.  Hän kertoi siitä,  miten nykyaikainen brändi keskustelee kuluttajan kanssa verkossa joka päivä. Vastuullinen yritys kohtaa kuluttajan verkossa ja osallistuu aktiivisesti vuoropuheluun aiheista, joista suomalaiset haluavat keskustella.

Ajatushautamo Avannosta Johannes Nuutinen ja Antti Tarvaisen teemana oli kohti kestävämpää maailmaa. He ovat erikoistuneet kestävän bisneksen mahdollisuuksiin ja yhteiskunnallisiin megatrendeihin. Avanto on tutkimusta ja konsultointipalveluja tekevä ajatushautomo, joka auttaa yrityksiä tekemään bisnestä ympäristö- ja sosiaalisten ongelmien ratkaisuista. He totesivat, että hyvällä yritysvastuulla erotutaan kilpailijoista ja tehdään liikevoittoa. 

Kalevan oli mukana järjestämässä Mainostajan Foorumia yhteistyössä alueen mainostoimistojen, alueen mainostajien sekä muiden medioiden kanssa.


Seuraavaa Mainostajan Foorumia odotellessa!

 

 Takaisin