Kalevan uudesta Takahuoneesta löydät rennot puitteet keskustelulle, ajankohtaisia näkemyksiä, markkinatietoa, bisnestapahtumia ja workshoppeja. Takahuone tarjoaa kaikille avoimen foorumin, joka tuo eri alojen toimijat yhteen, sekä tuottaa ja välittää kuulumisia erityisesti Oulun lähialueilta.

Tervetuloa osallistumaan ja verkostoitumaan!

20.02.2013

Kalevan uusi painotalo

 Kalevan uusi painotalo esiteltiin yritysasiakkaille kahdessa eri tilaisuudessa helmikuussa 2013.

Uusi talo ja erityisesti Kalevan uusi sanomalehtipainokone kiinnostivat oululaista yrityselämää, onhan talo koneineen yli 40 miljoonan euron investointi ja siten yksi merkittävimpiä viime vuosien rakennus- ja kehityshankkeita Pohjois-Suomessa.


Tilaisuuksissa Timo Huotari ja Karri Oikarinen kertoivat painotalon sielunelämästä – millainen kone on, millaisia lehtiä talossa painetaan nyt ja jatkossa, miten uusi kone vaikuttaa Kalevan tuotantoon ja aikatauluun jne.

Puheenaiheeksi nousi myös suoramarkkinointi – Kalevan väliin voidaan uudessa painotalossa ns. sisäänpistää esimerkiksi yrityksen myyntiesite halutulle, minimissään 10 000 lehden jakelualueelle. Timo ja Karri esittivätkin tilaisuuksien päätteeksi sisäänpistosta jäätävän tutustumistarjouksen, johon osa väestä heti tarttui. Hyvät olivat kahvitkin.Takaisin